• Aluminiums værn og altaner

DANVÆRN® CO2-reduceret og EPD dokumenteret aluminiums værn

 

Hos ATO SUPPLY er vi stolte af, at præsenterer DANVÆRN® vores CO2-reducerede aluminiums værn. Værnet er en dansk produceret perle af bæredygtighed og kvalitet. Dette produkt er skabt med fokus på at levere en grønnere profil uden at gå på kompromis med sikkerhed og æstetik.

Med et aluminiums værn får du et materiale der kan indgå i en cirkulær økonomi og være med til at sikre et mere bæredygtigt byggeri.

ATO Supply er en del af NBS Nordic

Dét betyder, at du på NBS Nordics platform har mulighed for at finde vores produkter. NBS Nordic er en gratis online specifikationsplatform, hvor rådgivere har mulighed for, ved hjælp at ét klik, at trække vores produkter direkte ind i deres projektbeskrivelse. På NBS Nordic kan du finde detaljerede beskrivelse af vores produkter.

DERFOR SKAL DU VÆLGE ET DANVÆRN®​ 

  • DANVÆRN® er lavet med genanvendte aluminiums materialer og er dokumenteret med EPD (se EPD i bunden af siden)
  • Et markant lavere CO2 aftryk med op til 3,8 gange lavere (380% mindre) end et traditionel stål værn, afhængig af værnet endelige dimensioner
  • Aluminiums værn er 100% genanvendeligt og kræver kun 5% energi for genanvendelse i forhold til et stålværn
  • DANVÆRN® serien kan leveres i mange designs og bliver ligesom stålværn dimensioneret til de enkelte projekter
  • Nemmere montage der kan udføres uden brug af store maskiner, DANVÆRN® vejer op til 6 gange mindre end et stål værn
  • DANVÆRN® leveres i sektioner der er tilpasset individuelt til projektet og kan løftes og håndteres ved håndkraft og det lette værn skåner montøren for tunge løft.
  • Mange overflade muligheder enten pulverlakering eller smukke anodiseringer
  • Måske vigtigst for dit projekt, så sparer du penge i udførelse og betaler ikke mere end ved køb af et stålværn. Aluminiums værn kan konkurrere på pris, kvalitet og levetid i forhold til traditionelt stålværn og gelænder. 

 

  • FARVE MULIGHEDER

    Aluminiumsværnet kan leveres som

    ·  anodiseret i mange farver, B1, B2, B3 m.fl.
    ·  pulverlakeret i alle RAL farver

  • VEDLIGEHOLDELSESFRIT

    Aluminium ruster ikke og med en overfladebehandling får man et produkt der er vedligeholdelsesfrit

    Står flot som hegn, gelænder eller værn år efter år.

    Snavs og støv klares nemt med almindelig rengøring. 

  • FÆRDIGE MODULER

    Endelige dimensioner kan ændres i forhold til de specifikke styrke krav på projektet.

    DANVÆRN® er et mere bæredygtigt alternativ til de traditionelle tunge stålværn og med en samlet vægt på 9-14 kilo pr. lbm. (ved en værnhøjde på 1,2 meter), får man et værn der er let, men samtidig stærkt.

  • KVALITET, DESIGN & MILJØ
    - kan godt gå hånd i hånd

    Vores CO2-reducerede aluminium værn er fremstillet med omhu for miljøet. Vi bruger genbrugsmaterialer, hvilket ikke kun minimerer affald, men også reducerer produktets samlede CO2-aftryk. Dette gør vores værn ideelle til enhver, der ønsker at integrere mere bæredygtighed i deres projekt.

    Produceret i aluminium med en så høj grad af genbrugt aluminium som muligt, med garanti for minimum 75% (Post-Consumer) Det sikre et meget lavt CO2 aftryk, op til 3,8 gange lavere end stålværn (analyse udarbejdet af eksterne ingeniør firma).

    Som en af de eneste producenter af værn og bundskinner har ATO Supply EPD dokumentation på værn.

    DANVÆRN® er Dansk produceret, alt andet ville være forkert med det navn. 

    Køber du et DANVÆRN® produkt får du ved aflevering og afregning en opgørelse over det CO2 aftryk dit nye gelænder, hegn eller værn har skabt.

    Ved genanvendelse vil man kunne læse i vores EPD at der opnås en betragtelig CO2 besparelse der på den måde skåner miljøet fremadrettet når produktet skal tages ned og sendes til genanvendelse. 

  • DESIGNET
    til universal anvendelighed

    DANVÆRN® er designet til alsidig anvendelse, alt fra private terrasser, altaner, rækværk og gelænder på sommerhuset, den private villa til boligblokken med mange altaner og løbegange.

    Aluminiumsværnet kan anvendes både ude og inde.

    Værnets fleksible design og grønnere profil gør det til det perfekte valg for alle, der bestræber sig efter en mere miljøvenlig løsning. Hvor der samtidig også er fuld dokumentation for produktets CO2 aftryk.

    DANVÆRN® kan til de helt store projekter designes på unikt vis. En løsning hvor designet er tilpasset efter arkitektens og bygherres ønske.

    Dit værn, hegn eller gelænder kan derfor nu også være mere end bare sikkerhed men kan blive et smukt tilpasset produkt, kontakt os for en uforpligtigende samtale om de mange muligheder.

  • GRØN PROFIL
    til Byggeprojekter

    Der, hvor et produkt med en grønnere profil er ønsket, træder DANVÆRN® CO2-reducerede aluminiums værn i karakter. Dette værn repræsenterer ikke kun sikkerhed og holdbarhed, men også et engagement i at skabe mere bæredygtige og ansvarlige byggeprojekter.

    Gør dit projekt til et statement for mere bæredygtighed med DANVÆRN® CO2-reduceret aluminiums værn – hvor sikkerhed og miljøansvar går hånd i hånd.

    Aluminium er et metal der kan genanvendes uendeligt uden det mister masse og styrke,  derfor kaldes aluminium også det grønne metal.

    Ved genanvendelse kræves der kun 5 % energi i sammenligning med stål og jern. 

    Eksempel kan man typisk transportere 26 ton på en fuld lastbil, i stål betyder det absolut max 250-300 meter værn - og ofte meget mindre grundet den store vægt.

    Uanset designet så vil der kunne transporteres mere end den dobbelte mængde DANVÆRN® grundet den betragtelige lavere vægt.

    Ved ankomst til bygge pladsen sker aflæsning med truck og derefter kan DANVÆRN® pakkes ud og bæres rundt af typisk to mand. Uden brug af store tunge maskiner som også udleder meget CO2.

    På alle måder er et DANVÆRN® mere miljøvenligt produkt end et stål værn.

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@a2supply.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte os på tlf. +45 98 55 10 75