Stålværn og altaner fra Danske smede

Vi kender de dygtige altan, balkon og smedefirmaer i Danmark. Har du ikke selv en smed i dit netværk, kan vi formidle kontakten til en lang række dygtige firmaer i Danmark

Sammen med altan- eller smedefirmaet tilpasses design og løsning til bygningens arkitektur, funktionalitet og sikkerhedskrav, som overholder gældende regler indenfor glasværn, stålværn, altaner og balkoner. CE-mærket, EN 1090-1,2,3

Værn - gelænder af rent stål eller med glas

Et stålværn kan produceres i mange designs, glas udfyldning eller bare et rent stål værn. 

Til altan- og smedefirmaet supplere vi plader, bundskinner, glasklemmer, glasbolte og Håndlister.

Vi bistår Bygherre og arkitekter i designfasen med råd og vejledning, ideer samt mulige løsninger der kan lade sig gøre når man skal designe en altan med stålværn, glasværn, bunskinne og rent glasværn på fronten, indspændt glas i glasbolte, fastholdt i glasklemmer. Skal der være en håndliste på eller ej. 

Har du brug for hjælp så står vi klar med gode råd til designet af jeres altan og værn projekt. Vi tegner eller projekter ikke, men henviser gerne til en dygtig smed der kan bistå med dette.

 

Stålværn - overflader

Stålværn kan leveres men en traditionelt galvaniseret overfladde eller med en anden behandling eks. pulverlakeres i et væld af RAL farver. Dette aftales med smeden.