• Aluminiums sandwichplade PE/FR/A2

Aluminiums sandwichplader

med en PE, FR eller A2 kerne. Aluminiums sandwichplader føres i standard solid og kan farves i alle RAL-farver. Fac//Alu Nord kan levere forskellige plader i rå udført aluminium, rustfri stål, kobber og cortenstål.

  • ETAL BOND · ELVAL COLOUR Sandwichplader til facadebeklædning mv i PE, FR og A2 kerne

  • Sandwichplade med en overflade i kobber, zink eller rustfri stål, med en kerne i PE eller FR.

  • Stort udvalg i RAL-farver,  anodiserede farver, guld farver, matte, keramiske, struktur, spectra og metallic farver til sandwichplader

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50

Priser tilbydes i serien NORDICBOND sandwich komposit plader fra 75,00 til 300,00 kr. m2 ved nævnte minimums ordre afhængig af kerne, tykkelse og overflade. Vi tør godt sige, at vi kan matche selv de største leverandører på markedet. 

Få rådgivning omkring den plade som passer bedst til dit projekt. Vi kommer gerne forbi og viser kvaliteter og tager en snak om mulighederne fra vores brede sortiment.

Send os din forespørgelse på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Leveringstid for ikke lagerførte plader typisk 30-65 dage afhængig af produktserie fra endelig ordregodkendelse.

Ved special farver kan der være længere leveringstid.

Pakning er ud fra kundens ønske ellers pakkes plader som det kan ses under fanen montage/levering.

Læs mere her: Panel weight & wind load

Sandwichplader er et super alternativ til de traditionelle massive plader. Sandwichplader er det økonomiske og miljø rigtige valg. Med sandwichplader for du stor styrke, form stabilitet, lav vægt, projekt besparelse, kortere montagetid, nemmere håndtering. Og mange flere fordele.


Pladerne monteres altid på en ventileret opbygning som kan være en traditionel opbygning som den kendes til cement baseret plader eller som ved tyndplade montage på alu-profiler.

Pladerne er meget nemme at forarbejde og montere, pladerne kan bestilles færdig forberedt med huller og skåret til mål. Eller man kan selv med en simpel dyksav selv skæreplader til i mål ude på byggepladsen uden støv og støjgener. Modsat cement baseret plader knækker en komposit plade ikke, den kan arbejdes med af kun en mand både af den årsag men også på grund af den meget lavere vægt.

Pladerne kan bukkes når man har fræset et bukke spor på bagsiden som man selv kan lave med en årefræser eller ved større projekter få leveret klargjort til buk.

FR pladen er den foretrukne plade i nybyggeri som overflade beklædning. Pladen styrke og store planhed. Sandwich plader kan bestilles i alle ral farver. Nogen farver med hurtigere levering andre special fremstilles til opgaven. Unikke farve kan udvikles til jeres projekt og dermed kan vi være med til at løse Arkitekternes visioner og drømme for de fleste projekter.

En sandwich komposit plade kan leveres med mange forskellige overflade behandlinger og forskellige metal overflader for eksempel aluminium, zink, rustfri stål, kopper osv. Der kan være helt op til 60 % besparelse i forhold til massive plader bare i materiale indkøbet dernæst kommer de mange andre fordele som tidligere nævnt.

Certificeret kvalitet

Produktionen af NORDICBOND foregår under strenge kvalitets kontrol. Med løbende test i laboratorium verificeret af eksterne agentur CE mærket produkt der levere op til en lang række normer og standarder indenfor Den Europæiske Union. EN 13830:2003, EN 14509:2013. Kvalitet under ISO 9001:2015, ISO 14001: 2015 for et effektivt miljø kontrol system (effective environmental management system) (EMS)
NORDICBOND komposit sandwich plader er et produkt du trygt kan bruge i dit næste projekt. 
Der er i produktionen lavet samarbejde med lang række institutter og store internationale firmaer.