• Anodiseret sandwichplader og profiler

Anodiserede alu-plader og anodiseret look

Facalu kan levere aluminiums massive tyndplader med anodiseret overflade i forskellige farver samt sandwichplader med anodiseret look i de populære farver C31, C32, C33, C34, C35, C2, C0/EV1 og C0 

 

Anodisering

En anodisering skabes ved en elektrolytisk passiveringsproces, der gennemføres for at lave tykkelsen af ​​det naturlige oxidlag af overfladen større.

Anodisering kan skabes i mange forskellige farver og giver en stærk overflade, der holder sig flot i mange år, både uden- og indendørs.

Fordelene ved anodisering er den meget lange levetid og giver op til 100 gange kraftigere beskyttende lag end ved en naturlig anodisering.  Anodisering sikrer mod korrosionsangreb og er meget smudsafvisende. Ulempe ved anodisering kan være ridser og skader, her kan man ikke lave en lokal udbedring, og det vil være meget svært at opnå samme ”farve”.

 

Anodiseret Look

Overfladen laves som en malet overflade, med en unik maling, der giver en overflade som ligner en  anodisering. Den store fordel ved et anodiseret look, er en lavere pris end en "rigtig" anodisering, ligeledes er det nemmere, at udbedre skader på et anodiseret look. Med et anodiseret look, får man en overflade der er udført miljø rigtigt, med en maling som ikke indeholder hverken bly eller krom. 

Anodiseret look kan også bestilles med en coating, som gør overfladen graffiti- samt smudsafvisende.

 

Råd og vejledning

Få rådgivning omkring anodisering af den plade som passer bedst til dit projekt. Vi kommer gerne forbi og tager en snak omkring mulighederne.

Anodiseret farver i matte

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 21 21 76 50

Farveprøver på anodisering og anodiseret look

Farverne er vejledende, og kan afvige fra originalfarven.

Anodiseret matte farver

Anodiseret matte farver

Anodiseret blanke farver

Anodiseret blanke farver

Anodiseret farveprøver sandwichplader

Anodiseret farveprøver

Anodiseret farveprøver sandwichplader

Anodiseret look