Flora Lotus 8015

FLORA LOTUS 8015 er det helt enkle værn med et udseende som du kender fra de traditionelle tungere stålværn. Topmonteret oven på din altan, balkon eller terrasse.

DESIGN
Udført i kraftige profiler af dimensionerne 80x15 mm (håndliste, medløber og baluster) og med en udfyldning udført i 65x15 mm profiler. Værnet kan som de øvrige værn i hele FLORA serien, tilpasses præcist til dit projekt uanset længde og bredde.

OVERFLADE
Aluminiumsværnet føres som anodiseret samt pulverlakeret - begge med mange forskellige farvemuligheder.

VEDLIGEHOLDELSESFRI
Værnet står flot år efter år, helt uden at du skal svinge en pensel. Snavs og støv klares nemt ved almindelig rengøring. Med et FLORA aluminiums værn, får man et vedligeholdelsesfrit værn, der har en levetid op mod 100 år mod korrosion.

MONTAGE
Med en vægt på langt under det halve af et traditionelt stålværn, foregår montagen nemmere og hurtigere og montøren skånes mod tunge løft. Håndtering og montering klares nemt ved håndkraft og uden brug af store maskiner.
Først monteres de enkelte beslag på fronten og efterfølgende monteres værnsektionerne. Når sektionerne er monteret afsluttes det hele ved, at man klikker den gennemgående håndlisteprofil på toppen og værnet syner nu som ét samlet værn.

LEVERING
Aluminiumsværnet leveres samlet i sektioner og klar til montage.

PRISVENLIG
FLORA serien kan prismæssig konkurrere med alle kendte typer værn, uden at man går kompromis på kvalitet og udseende. 

TEST
FLORA LOTUS 8015 er testet til at modstå en linjebelastning på 2kN/m og er derfor sikkert som personsikringsværn til langt de fleste anvendelsekategorier som A, B, C1, C2, C3, C4, D1.

Du kan læse den fulde test her!

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 21 21 76 50