Flora Lotus 6013A

Sidemonteret aluminiumsværn med profiler udført i 60x13 mm (håndliste, medløber og baluster) og udfyldning udført i profilstørrelsen 45x13 mm.

ANVENDELSE
Dette værn anbefales kun til brug på private terrasser, hvor der ikke er behov for en så kraftigt løsning, men hvor man ønsker en flot afslutning, med et enkelt værn, havehegn eller rækværk

DESIGN
Værnet kan som de øvrige i hele FLORA serien, tilpasses præcist til dit projekt uanset længde og bredde. Og er super velegnet til den private terrasse, altan eller balkon hvor man gerne vil have et flot eksklusivt produkt. 

OVERFLADE
Aluminiumsværnet føres som anodiseret samt pulverlakeret - begge med mange forskellige farvemuligheder.

VEDLIGEHOLDELSESFRI
Værnet står flot år efter år, helt uden at du skal svinge en pensel. Snavs og støv klares nemt ved almindelig rengøring. Med et FLORA aluminiums værn, får man et vedligeholdelsesfrit værn, der har en levetid op mod 100 år mod korrosion.

ØKONOMI Flora gelænder, havehegn, værn kald det hvad du vil. Er uden sammenligning den mest økonomiske løsning man kan vælge. med sin lave pris og nemme montage der ikke kræver tunge løft med maskiner og special værktøj, så får man et havehegn, Gelænder eller altan værn til stærk pris i højeste kvalitet. Et rækværk man ikke skal vedligeholde med maling eller andet. 

MONTAGE
Med en vægt på langt under det halve af et traditionelt stålværn, foregår montagen nemmere og hurtigere og montøren skånes mod tunge løft. Håndtering og montering klares nemt ved håndkraft og uden brug af store maskiner.
Først monteres de enkelte beslag på fronten og efterfølgende monteres værnsektionerne. Når sektionerne er monteret afsluttes det hele ved, at man klikker den gennemgående håndlisteprofil på toppen og værnet syner nu som ét samlet værn.

LEVERING
Aluminiumsværnet leveres samlet i sektioner og klar til montage.

PRISVENLIG
FLORA serien kan prismæssig konkurrere med alle kendte typer værn, uden at man går kompromis på kvalitet og udseende. 

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til at kontakte Allan på tlf. +45 21 21 76 50