Flora Crocus 8030A-2VB

Det stærkeste værn fra FLORA seriens sidemonterede værn

DESIGN
FLORA CROCUS 8030A-2VB er som de øvrige værn i FLORA CROCUS serien lavet med dobbelt baluster system og en 30 mm kraftig håndliste og medløber. Dermed opnås den højeste styrke og sikkerhed, som giver et stilfuldt udseende til det moderne og klassike byggeri.

Udfyldningen kan være kvadratiske profiler 20x20 eller 13x45 rektangulære profiler. Eller en helt tredje som vi designer sammen. Værnet kan som de øvrige værn i hele FLORA serien, tilpasses præcist til dit projekt uanset længde og bredde.

OVERFLADE
Aluminiumsværnet føres som anodiseret samt pulverlakeret - begge med mange forskellige farvemuligheder.

VEDLIGEHOLDELSESFRI
Værnet står flot år efter år, helt uden at du skal svinge en pensel. Snavs og støv klares nemt ved almindelig rengøring. Med et FLORA aluminiums værn, får man et vedligeholdelsesfrit værn, der har en levetid op mod 100 år mod korrosion.

ØKONOMI Flora værn. Er uden sammenligning den mest økonomiske løsning man kan vælge. med sin lave pris og nemme montage der ikke kræver tunge løft med maskiner og special værktøj, så får man Gelænder eller altan værn til stærk pris i højeste kvalitet. Et rækværk man ikke skal vedligeholde med maling eller andet og leveres uden, grimme svejsninger, gnister og andre urenheder i overfladen, et aluminums værn er produceret under strenge kontrolleret forhold på en fabrik og vi kan garantere rethed og ensartethed hele vejen igennem. Et miljø rigtigt produkt der kan 100 % genanvendes.

TEST
Værnet er testet til: C1, C2, C3, C4, D1.  Læs den fulde test her!

MONTAGE
Med en vægt på langt under det halve af et traditionelt stålværn, foregår montagen nemmere og hurtigere og montøren skånes mod tunge løft. Håndtering og montering klares nemt ved håndkraft og uden brug af store maskiner.
Først monteres de enkelte beslag på fronten og efterfølgende monteres værnsektionerne. Når sektionerne er monteret afsluttes det hele ved, at man klikker den gennemgående håndlisteprofil på toppen og værnet syner nu som ét samlet værn.

LEVERING
Aluminiumsværnet leveres samlet i sektioner og klar til montage.

PRISVENLIG
FLORA serien kan prismæssig konkurrere med alle kendte typer værn, uden at man går kompromis på kvalitet og udseende. 

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.
Du er også altid velkommen til at kontakte os på tlf. +45 21 21 76 50