• Facadelameller

Facadelameller

Facadelameller i forskellige udformninger og overflader


Facadelameller i anodiserede overflader i foreksempel N1, rustfri, B1, B2, B3, BS4, G2, Corten og i pulverlakerede RAL-farver er bare nogle af de mange muligheder.

Har du et specielt ønske, kan vi i samarbejde designe og udvikle en unik profil og ekstrudere den med den ønskede overflade.

Vi kan løse opgaver indenfor følgende mål i godstykkelser fra 1 mm op til 15 mm 
i profiler op til 450 mm i højde og bredde.

Vi sælger facadelameller i flere forskellige modeller, direkte fra egen produktion. Det sikre dig en af markeds stærkeste priser på et flot produkt af høj kvalitet

Kontakt os gerne, hvis du vil se vores lamel profiler, så kigger vi gerne forbi.

Facade lamel profiler

Facalu kan levere en lang række facadelameller. Vi producerer standard systemer og vi laver også unikke special løsninger, hvor vi producere ud fra kunde specifikke krav. Vi producerer alle facadelameller selv uden nogen fordyrende mellemled og som kunde kan du være med til at præge processen fra design til færdigt produkt.

Aluminium er et fantastisk produkt og arbejde med fordi det giver stor design frihed. Udover at være nem og arbejde med så får man med aluminiums facadeprofiler et 100% genanvendeligt produkt, et produkt der ”grønt” og som kan indgå i en livslang genanvendelsescyklus.

Aluminiumsprofiler har selv efter 600 gange genbrug mistet mindre 1% af sin samlede masse. Det gør aluminiums facadeprofiler til et af de bedste genbrugsprodukter overhovedet. 90% af alt aluminium der bruges inden for byggeri og bilindustri genanvendes.  Aluminium er et let materiale, der er stærkt og har en høj korrosionsbestandig. Det perfekte valg til udsmykning af den facade med lameller eller profiler.

Vi kan lave facadelameller i næsten alle udformninger og vi er sikker på vi også kan lave din facadeprofil.

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50