• Aluminium facadelameller anodiseret

Facadelameller

Facadelameller i forskellige udformninger og overflader


Facadelameller i anodiserede overflader i foreksempel N1, rustfri, B1, B2, B3, BS4, G2, AC1,  AC2, AC3, G1, G3, D2, Cuprum, Corten og i pulverlakerede  standard, RAL-farver eller de populærer Sablé farver, er bare nogle af de mange muligheder. 

Har du et specielt ønske, kan vi i samarbejde designe og udvikle en unik profil og ekstrudere den med den ønskede overflade.

Vi sælger facadelameller, direkte fra egen produktion. Det sikre dig en af markeds stærkeste priser på et flot produkt af høj kvalitet

Facade lamel profiler

DGNB, Bæredygtighed og genanvendelse

  • Aluminium er super velegnet som produkt til DGNB projekter da Aluminium ikke afgiver VOC'er (Volatile Organic Compounds)
  • Pulverlakeret og Anodiserede overflade afgiver ingen VOC'er efter endt overflade behandling, derfor kan de nemt indgå i DGNB projekter
  • Aluminium er 100% genanvendelig og det kræver kun 10 % energi ved genanvendelse i forhold til stål - det er godt for miljøet og godt for os alle
  • 75 % af alt den aluminium der nogensinde er produceret, er stadig i brug.  og indgår i konstant genanvendelse cyklus - 
  • 90 % af alt aluminium der bruges inden for byggeri og bil industri
    genanvendes.
  • Aluminium er et let materiale, der er stærkt og har en høj korrosionsbestandighed
  • Kilde: European aluminium

SEND OS DIN FORESPØRGSEL

Send os gerne en uforpligtende forespørgsel på salg@facalu.dk og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

Du er også altid velkommen til, at kontakte Paw på tlf. +45 51 89 96 09 eller Allan på +45 21 21 76 50

Fac//Alu Nord kan levere en lang række facadelameller. Vi producerer standard systemer og vi laver også unikke special løsninger, hvor vi producere ud fra kunde specifikke krav. Vi producerer alle facadelameller selv uden nogen fordyrende mellemled og som kunde kan du være med til at præge processen fra design til færdigt produkt.

Aluminiums profiler enten med en pulverlakering eller en anodisering kan indgå i den højeste DGNB certificering da der hverken i materialet aluminium eller fra overfladen er nogen afdampning af skadelige stoffer (TVOC – VOC). Det vil sige det er profiler der kan indgå i SØLV, GULD og PLATIN, DGNB certificeret projekter.

Man kan derfor sikkert bruge vores profiler i projektet om det er indenfor eller udenfor så er FAC//ALU NORD profiler velegnet som profiler til dit DNGB Certificeret projekt.

Bæredygtig design - Aluminium er et fantastisk produkt og arbejde med fordi det giver stor design frihed. Udover at være nem og arbejde med så får man med aluminiums facadeprofiler et 100% genanvendeligt produkt, et produkt der  er ”grønt” og som kan indgå i en livslang genanvendelsescyklus.

Desværre kan vi ikke rede verden ved kun at anvende organiske materialer som Træ og plante materialer. Til nogle anvendelser er der behov for noget som er stærkere og som ikke kræver vedligehold. 

Aluminiumsprofiler har selv efter 600 gange genbrug mistet mindre end 1% af sin samlede masse. Det gør aluminiums facadeprofiler til et af de bedste  genbrugsprodukter overhovedet. 90% af alt aluminium der bruges inden for byggeri og bilindustri genanvendes.  Aluminium er et let materiale, der er stærkt og har en høj korrosionsbestandig. Det perfekte valg til udsmykning af den facade med lameller eller profiler.

Vi kan lave facadelameller i næsten alle udformninger og vi er sikker på vi også kan lave din facadeprofil. Spørg os gerne for inspiration og mere information til at komme videre med dit projekt.